Rita Panzió, Házirend

Kedves Vendégünk!


Azon fáradozunk, hogy Ön pihenése ideje alatt jól érezhesse magát náluk. Arra kérjük Önt, hogy házirendünket olvassa el, mivel a szállásfoglalás e-mail-ben, telefonon illetve különböző szállás közvetítő oldalakon történik, ahol nincs lehetőség a részletes házirendről tájékoztatni Önt.

Minden vendég a szálláshely elfoglalása előtt köteles eleget tenni a bejelentési kötelezettségének, melynek során személyigazolvánnyal, illetve lakcímkártyával vagy útlevéllel igazolnia kell magát.


Bejelentkezés / Kijelentkezés:

A panzió nem rendelkezik állandó recepcióval, így szállását 14 órától foglalhatja el 21.00. óráig. Ha esetleg ezen időtartam után érkezne, erről legyen kedves előre tájékoztatni a recepciót. Ebben az esetben előreutalás után tudjuk a kulcsszéfbe kihelyezni a szobakártyát.
Távozás napján szállását legkésőbb 10.00. óráig legyen kedves elhagyni szíveskedjenek. Késői kijelentkezés térítés ellenében foglalásoktól függően lehetséges, igényét jelezze a recepción. Legkésőbbi kijelentkezés ideje 12 óra., 3.000 Ft


A szobakártyát, távirányítókat kérjük szíveskedjenek kicsekkoláskor leadni! A szobakártya pótlás 1.000 Ft/ kártya.

Fizetés:
Lehetséges készpénzben, átutalással, bankkártyával.


Az udvar és az épület zárása:

Amennyiben este elhegyják a panziót, de éjszaka vissza szeretnének jönni, úgy a szobakártyát vigyék magukkal A kiskapu nyitógombja a fehér gomb, bal oldalt az ajtó mellett. Autóval szobakártyával lehet bejönni, kifele a ház falán fehér gomb megnyomásával nyílik a kapu. Este 9 és reggel 8 között probléma esetén elérhető telefonszám: 06 70 1475551


Dohányzás:
Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás (udvar). Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!


Berendezési tárgyak használata:
Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat.


Takarítás:
A szobákat a vendégek tisztán, kitakarítva veszik át. 7 napnál hosszabb elszállásolás során heti egy alkalommal szoba – fürdőszoba takarítást, ágynemű és törölköző cserét biztosítunk.


Szemételhelyezés, kezelés:
Felhívnánk kedves figyelmét, hogy szelektíven gyűjtjük a szemetet (papír, műanyag – fém, zöld hulladék). Amennyiben megtelik a szemetes a szobában, kérjük jelezze felénk. Csere szemetes szákot, zacskót biztosítunk.


Értékmegőrzés:
Igény esetén biztosítunk napközben csomag/bőrönd elhelyezést. Értéket kizárólag borítékban, lepecsételve, aláírva veszünk át.


Egyéb:

A panzióban a vendégeknek a recepción történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására. A nyitva tartáson túl maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.
Felhívjuk figyelmét, hogy a tulajdonosnak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, vendégek okozta stb.).
A tulajdonos fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a panzióból azonnal eltávolítja.


Jó pihenést, kellemes időtöltést kívánunk!